SSL certifikat från Geotrust

 

I samarbete med Geotrust erbjuder vi följande certifikattjänster:

Certifikat Validerar Wildcard Dynamic Seal “Green Bar” Pris
(ex moms)
QuickSSL Domänen 950
 QuickSSL SAN Domänen 2.500
True BusinessID Företaget 1.750
True BusinessID with Wildcard Företaget 5.500
True BusinessID with EV Företaget (med extra kontroll) 3.500

Jan 2015: Tyvärr måste vi reservera rätten att ändra priser löpande, med hänsyn till dollarkursens många förändringar. Ring eller maila för aktuella priser.

QuickSSL™

Ger dig 128 bitars kryptering med säker identifiering av din webb och kompatibilitet med 98% av webbläsarna som används!

Säker kommunikation över webben kräver en säker förbindelse. Med QuickSSL certifikat får dina användare ett låst lås längst ned i webbläsaren, indikationen på en säker, krypterad, förbindelse mellan webbläsaren och webbservern.

QuickSSL-certifikatet intygar att krypterad förbindelse uppnåtts med rätt server. Det gör att information tryggt kan överföras över Internet utan att obehöriga kan läsa, ändra eller förfalska data.

QuickSSL utnyttjar ett avancerat system skapat av GeoTrust för att på ett säkert sätt se till att bara behöriga användare inom en domän kan köpa certifikat för servrar inom den domänen. Det är ett enkelt sätt att skapa en trovärdig krypterad förbindelse.

QuickSSL fungerar med de flesta moderna webbläsare. En del äldre webbläsare kan ha problem med certifikatet. QuickSSL fungerar ihop med många olika webbservrar, från Apache till Microsoft Internet Information Server. Certifikatet fungerar givetvis också med många andra typer av servrar med TLS-support, som Postfix mailserver, VPN-servrar och andra servrar som använder OpenSSL.

QuickSSL levereras med två namn – om du ansöker för “www.namn.se” så får du också “namn.se” i ditt certifikat.

QuickSSL Certifikat kan beställas med giltighetstid från ett till tre år. Handläggningstiden är normalt bara en arbetsdag, från din ansökan tills att du har ett giltigt certifikat!

 • Kostnad för ett år:      950:- (exkl moms)
 • Kostnad för två år:     1.750:- (exkl moms)
 • Kostnad för tre år:     2.350:- (exkl moms)

 

 

QuickSSL premium SAN

QuickSSL SAN certifikat är ett certifikat för dig som vill ha ett certifikat för flera olika servernamn. QuickSSL premium SAN stödjer upp till fyra olika namn i samma certifikat. Namnen måste vara i samma domän. Till exempel “mail.example.com”, “www.example.com”, “backup.example.com” och “shop.example.com”.
I övrigt fungerar det som QuickSSL (se ovan).

 • Kostnad för ett år:      2.500:- (exkl moms)
 • Kostnad för två år:     3.950:- (exkl moms)
 • Kostnad för tre år:     4.750:- (exkl moms)

True BusinessID™

 Ett fullvärdigt SSL certifikat för säker identifikation av företag och webbsajt – med True Site säkerhetsintyg

True BusinessID från GeoTrust är en certifikattjänst som ger användarna stark kryptering samt en säker identfikation av företaget som driver webbsajten. Säkerhetsintyget True Site ger här inte bara webbsajtens namn, utan också företagets namn.

Om användaren klickar på True Site-ikonen på din webb visas ett intyg som bekräftar sajtens och företagets identitet. Det ökar förtroendet för dina webbtjänster, avsändaren är inte okänd. GeoTrust är ett av världens största företag för Internet-identifikation och ett True Site-intyg på din webbsajt i kombination med den höga krypteringen ökar möjligheterna att användaren ska lita på tjänsterna för känsliga transaktioner, som till exempel kreditkortsköp. Ökat förtroende leder till ökad försäljning.

True BusinessID kan beställas med giltighetstid från ett till tre år. Handläggningtiden är omkring tre arbetsdagar, lite beroende på vilka registreringsunderlag som bifogas ansökan.

 • Kostnad för ett år:      1.750:- (exkl moms)
 • Kostnad för två år:     3.150:- (exkl moms)
 • Kostnad för tre år:     4.500:- (exkl moms)

Avtal för True BusinessID

True BusinessID CPS

 

 True Business ID™ Wildcard

Ett gemensamt SSL-certifikat för flera webbplatser

True Business ID Wildcard från GeoTrust är en specialtjänst för företaget som vill säkra flera webbplatser inom samma Internetdomän på en gemensam server. Med True Business ID Wildcard kan man lägga till flera webbplatser utan en tilläggskostnad per server.

True BusinessID Wildcard innehåller samma funktioner som True Business ID:  stark kryptering, 98% kompatibilitet med användarnas webbläsare och True Site säkerhetsintyg med företagsnamn och tidsstämpel.

True BusinessID Wildcard kan beställas med giltighetstid från ett till tre år. Handläggningtiden är omkring tre arbetsdagar, lite beroende på vilka registreringsunderlag som bifogas ansökan.

 • Kostnad för ett år:     5.500:- (exkl moms)
 • Kostnad för två år:     9.900:- (exkl moms)
 • Kostnad för tre år:     14.025:- (exkl moms)

Avtal för True BusinessID Wildcard

True BusinessID CPS

 

 

Vi förbehåller oss rätten att förändra priser utan föregående varning. Priserna är giltiga från 1 mars 2017.

 Posted by at 13:34

  One Response to “SSL certifikat från Geotrust”

 1. […] samarbete med Geotrust sänker vi nu priserna för våra TLS-certifikat. Ett QuickSSL-certifikat kostar nu 950:- ex moms per år – mindre […]