Om företaget

 

Webway i korthet

Webway drivs av Alvondo AB,m ett företag som utvecklar och driver Internet-tjänster främst kring Internet och säkerhet. Vi är också återförsäljare för flera ledande SSL/TLS-certifikatutfärdare.

Uppväxta i nätet

Webway har varit verksamma med Internet-tjänster i över 15 år, sedan 1996. Företaget grundades 1989 och jobbade redan då med TCP/IP-tekniken, grunden för Internet. 2019 överläts rörelsen till systerbolaget Alvondo AB.

 Vi är ett kompetensföretag med många års erfarenhet av Internet, Webbygande, Nätverk… det som är basen för Internet-tekniken. Kontakta oss idag för en förutsättningslös diskussion!

Webway – professionella Internettjänster

Webway är ett företag som utvecklar och driver DNS, webb- och epost-tjänster. Vi har flera servrar i en central nod i det svenska Internet för bästa access. Vi har byggt våra lösningar för att minimera avbrott genom att bygga redundanta system.

Exempel på Internettjänster

  • Informationssystem (wiki, im, chat)
  • Säkerhetslösningar – certifikat och säker e-post, webb och chat
  • Postordersystem
  • Datorstödda konferenssystem
  • Speciallbyggda applikationer

Kvalitetstjänster i stället för kvantitet

Webway driver ett urval Internettjänster, som domänregistrering, e-postlistor, chat, DNS och webbservrar. Vi riktar in oss på personlig service och hög kvalitet. Vi är en partner för våra kunder och med våra partners i ryggen kan vi erbjuda hela produktionskedjan – från idé till drift. Allt med användarna i fokus.

Webway, en del av Alvondo AB

 

 

 

 Posted by at 13:58